Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek vándor, ki e földre léptél!

 

Kép

Hagyj nyomot magad után!

 

 

 

Kérlek, ha úgy gondolod, hogy méltó rá a hely, írj véleményt, hagyd itt kézjegyed!

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

HAIKUK

(LUCA, 2008.07.08 16:22)

Lir,nem érti európai ember? Netán nem tudod visszaadni? Ne légy kishitű! Végignéztem angyalaid, szemeddel, jobban mondva egy gyermek szemével.Megértettem valamit a pici Lirből,angyalokat nézve.Köszönöm Lir, amit irtál, mindig jövök!

Lucának

(Lir, 2008.07.07 08:41)

Kedves Luca!

Félek kicsit eltúlzod azért a dícséretet, de bevallom, hogy azért hízik a májam. ;) De ha őszinte akarok lenni, én is tudom, hogy annyira nem vagyok jó, ahogy lefestetek. Ennek ellenére nagyon-nagyon KÖSZÖNÖM!
Tudom milyen az, amikor valami hirtelen jött dolog egyszer csak kiránt egy rossz időszakból, én is azt szoktam érezni, hogy ezek a földi angyalok, akik jókor vannak jó helyen, és egy csapásra átírják az életed. Örülök, ha az írásaim kicsit elfelejtetik veled a mindennapokat. Igyekszem majd minél többet feltenni. Köszönöm, hogy olvasol, nekem épp olyan sokat jelent ezt tudni, vagy talán még többet.
(Megkérdezném, hogy mi volt a nehéz időszak, de azért azt hiszem mégsem nyilvánosan kéne ;) )

Angyalok?
Hogy mikor fogtak meg már nem is tudom. Talán már gyerekkoromban, persze akkor még másnak láttam őket.
A mókás, hogy nem vagyok szigorúan véve vallásos, nem hiszek egyetlen vallás vagy mitológia istenében sem, hiszek ugyan valami Nagyobban, valami Többen, de nem Istennek nevezem. Az angyalok ennek ellenére remekül kifejezik azt, amit el akarok mondani. Befejezem, mielőtt hosszú értekezést írok válasz helyett. :)
Örülök, hogy néha erre jársz.

Lir

A temető

(Luca, 2008.07.06 16:36)

Élvezet a lapodon járni, bóklászni, és közben gyöngyszemeket találni. Érdekelne, hogy mikor fogtak meg az angyalok, és miért.Gyönyörű. Nekem a temetőd is tetszett, végignézlek.Vendégem jön, és nem tudok felkelni, tudod mit jelent ez az én szótáramban? Hogy gyöngyökre bukkantam.És nem néztelek meg eddig! Köszönöm, hogy adtál, nehéz időszakon vagyok túl. És jöttek az angyalok:-))))

A verseid....Lir...

(LUCA, 2008.07.06 15:34)

Nem Katee lesz az egyetlen, ki látogat téged, nem is én, lesznek még. Lir olvastalak rácsodálkozás volt ez, nagy!Érthetetlen számomra, hogy tud valaki igy irni.Nézem az oldalad, gyönyörű, profizmus jellemzi.Ha megfeszülnék sem menne, hangyának érzem magam.Nagyon picinek! Gratulálok!:-))))Katee kiszagolja a tehetséget, mint a szarvasgombát a vaddisznó!

Köszönöm

(Lir, 2008.07.04 09:41)

Szia Kate!

Köszönöm, hogy mindenhol írtál a vendégkönyvembe, nem is lepett meg, hogy te vagy az ELSŐ! Bár egyelőre nem csak első, de egyetlen is. :) Örülök, hogy egymásra bukkantunk, és bár te meg én nem csak itt beszéljük ki a részleteket, ha valami van írj csak ide is. :)
Puszillak, drága barátnőm

Megint én...

(Kate, 2008.06.30 12:42)

Itt is hagyom nyomom... Gyöngyszemeid között bóklásztam... s verseidben merültem el... színművedre és színdarabodra is vetettem egy-egy szeretetteljes pillantást, a haikuidban meg elgyönyörködtem, remekmű valamennyi
szeretettel: Kate


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5